Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt

Utan dig är jag vilse
Utan dig tappar jag fotfästet
Utan dig slutar hjärtat slå
Utan dig kan jag inte andas

Tillsammans är vi starka
Tillsammans är vi hela
Tillsammans upplever vi enhet
Tillsamman kan vi ta över världen




Fri vers (Fri form) av annacecilia
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-02 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia