Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvetydighet

Vinden friskar i, sliter i kläderna

Ord är ohörbara, även båtmotorn blir tyst 

En mörk tung himmel, sänker spöet mot vattnet

 

 

Älven är ett lekfullt barn som inte vill komma till ro

Vid forsen har det luriga barnet tystnat men skrattet bubblar under ytan

 

Trygg i ekan på älven




Fri vers (Fri form) av annacecilia
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-09 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text som ger en bild av lugn även i de vildaste av forsar!
2018-06-11

  Viksten
En mycket fin text
Uppskattas av mig
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia