Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vacker






Du vet att jag avser slå in skallen på dig inatt med en kulhammare? banka tills huvudet utgör en sörja fylld av benbitar, hjärnsubstans blod och annat, sedan såga av huvudet då blodtrycket är borta(för att slippa en fontän) efter detta kan jag lungt stycka upp din kropp, lägga de goda bitarna i frysen, mala ned resten i en köttkvarn, för att sedan fräta sönder det i metallhinkar, och spola ned litet åt gången i klosetten, bränna madrassen, sedan finns det inga bevis, utom litet dna, men varför leta här? ingen vet vart du åkte, nu är det dags, har preparerat coca - colan med diverse sömntabletter och opiater, du ler kärleksfullt, jag ser dina ögon tindra, och kysser dig i kvällningen, du är vacker....




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detta var en riktig allhelgonarysare.
2013-11-02

  Angel of love
Helt underbar...

Rysningar i kroppen!!!
2013-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrämmande vacker!
2013-11-01

  Carl Mikael Fäldt
Som jag läser din text,ser jag det jag vill se!

Jag vill se din text som en påminnelse om vår mordiska natur.

Riktigt kuslig men.. så välskriven text!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth