Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför??



Varför man ska försöka hålla vikten??

Tja!

Det gör så ont att tappa den på tårna.










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-01 16:09



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ooo.. nu förstår jag varför jag har så blåa tår :))
2013-11-05

  Lars Hedlin
JA just det! ;)
2013-11-02

  anits VIP
Så kan det vara
2013-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...ja, det gör nog det...
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP