Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata linjer II


jag blir min egna ointressanta upprepningar
längs med golvet skrapar sig dammet fram
genom en doft av död och önskan om förvandling
det finns ingen ledning som sjunger
inget ljus att hålla över det undanlagda
kläderna har vikt sig själva och lagt sig bland tröstlösheten
och i tystnaden hackas det bokstäver 
lite drunknad efter veckornas krypande genom skyttegravar
samlar jag disparata linjer mellan fingrarna
som för att finna ron att öppna mina tankar
och mod för att äntligen ringa Herr Allts goda vän
för diskussion om det återfunna urspunget




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-01 18:08



Bookmark and Share


    Erika H
Det finns en djup ton här som jag inte riktigt kan sluta surra runt. Du drar mig ner och jag kommer inte upp. Men det gör inget. I djupet kan jag också leva och andas. Här kan jag andas. Bland dina ord finns det vackra. Som att ta ett steg i taget. Alltid uppåt. Som att se att det finns något annat. Som att kraft finns för tänkande och kännande.
Djup och vacker. Tål att läsas flera gånger.
2013-11-04

  queenia
så skönt flöde - orden ger mersmak, och en vilja att diskutera det återfunna ursprunget...
2013-11-01

  KYREUS of Sweden
ger associationer
- åt många håll
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP