Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på din själ



Fann din strand öde
stenig,

vattnet hade gröpt ur horisonten i ditt ljusa öga
vilande nyanser blott en virvel sand i rymders nät,

som opium utav spunnet socker




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 19:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert på ett väldigt speciellt sätt,
som stor konst.
2013-11-02

  Mattias Alveteg (Lavtege)
gillar den skira tonen i ditt skrivande här
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth