Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta säg att du saknar mig

Snälla
sluta säg
att du saknar mig

Du har ingen aning
om hur mycket jag skäms
över hur lite
jag saknar dig.




Fri vers av Cissmoll
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 22:46



Bookmark and Share


  Angel of love
Älskar dessa rader... Önskade jag kommit på dem :)
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll