Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogens rå

Snuddar
lätt
viskar
doften
av
dig
Brusande
honungsord
fjädrande fnitter
sammetssött
Älskogens

vaktar sitt
berg
Vi väljer
vägen
över tjärnens
mörka vatten
Händerna
flätas
munnarna
öppnas
möts
och drunknar....




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nästan inte Du+
2014-07-12

  amolunda
Tycker mycket om denna.
2013-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker poesi i kärlekens tecken!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo