Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag nya möjligheter

 

I dagens famn 

vilar jag naken 

 

Betraktar stunden  

som omsluter min värld 

 

insuper nu 

och går ut i det 

 

som blir sen 

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-02 09:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"GILLAS" Mycket! ;) kram
2013-11-02

    ej medlem längre
Skön förening av tid och rum i en behaglig morgonbubbla. Bara en kopp doftande kaffe skulle få mig att träda ut ur en sådan:-)
2013-11-02

  Lärling
Mycket fint!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene