Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stannar här

dina ord känns som nålar på min hud
dom skriker i mina öron och bygger
upp murar runt mitt krossade hjärta

speglar min otillräcklighet, skriver
ord innnan för öonlocken om kärlek
om dej, jag är dödsdömd av min värld
och gud skriker efter mig, han saknar mig inte
men han vill straffa mej, igen

inatt luktade du så där gott som bara du kan
och jag vaknade med en kännsla som man inte alls
kan beskriva, du luktade kärlek stora flufiga hjärtan luktade du
tillsammans med ett glas vin och hårda kyssar, så kan man nästan
beskriva lukten, nästan..




Fri vers av fulsnyggt
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-03-11 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt