Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina läppar har gråtit röda tårar

och jag minns det så väl, dina varma händer
som var där, överallt, dina läppar som kysste mej hårt
och ditt saliv som blev som syra i min kropp
som fräter sönder mej inifrån dessa dagar,
läpparna som gjorde brännmärken, och hela du förstör mej
men det är du som gör mej hel.
du får mej att glömma mina fel, du gör mej vacker
vad säger du ska vi glömma allt?
(jag vill inte, jag klarar det inte du gör mej hel)
mina läppar slrier efter dig och munnen formar ditt namn
tungan skriker efter sin nyfunna vän; din tunga.




Fri vers av fulsnyggt
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-11 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt