Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut




Då döden slutligen står framför dörren
kommer jag sannolikt att betrakta denne med en viss förvåning och måhända utbrista

är detta slutet?
på allt min hjärna registrerat,

och varför betraktar ni detta som en katastrof

ni känner ju ej mina tankar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-03 00:33



Bookmark and Share


  queenia
.. ingen katastrof, för den döde. Det tror jag inte. Men för de som älskar en djup saknad väntar.


2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth