Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens lösen


Försöka duger?

Försöka duger...
... inte idag.

 

 

 

Bara lyckas räknas.

 

 

 

 

 

 

Men hur vet man vad det innebär att lyckas
om man aldrig fått känna på
att misslyckats?




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2013-11-03 19:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar mellanrummen, vilka länder till eftertanke.
2013-11-04

  axveronika
Som så många motsatspar så förutsätter dom varandra.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP