Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så flyter orden...

Springer vilse
i djungeln
av
runda ord
och
snubblar över
ett
rullande R

Stöter på
ett ordkrig
Där vapnen
Är fraser
av rungande eld

En ensam skulptur
gjuten av
bokstäver står
i gläntan
När dess ögon
öppnas
Så flyter orden
lätt
Över
Tankens hav

Där emellan
Står en ordblind
som
förlorat sitt språk
och en annan
som tror
sig
tappat
sin historia

Någonstans
I allt
Detta
finns
En vilja
En kärlek
En lust
till
att mötas i
Ordens rike





Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-04 16:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint diktat!
2013-11-04

  queenia
underbar text om möten - här och nu!
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo