Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

Älskar
hon

gör allt
för

vår kärlek
öveser

med mitt humör
är nära

alltid, ljuger ej
var ej beredd

på äkta


kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-04 18:19



Bookmark and Share


  ~LillMarlene Landen~
Väl ordat
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth