Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All of my love

Ser in
i

djupet av din kärlek nu
vet

oss sanna då
vi

älskar,
sperman rinner ur dig,

nära din själ
förstår

ej alltid
ty

din kärlek äro djup kvinna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth