Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den söta

Hon
gav sin kärlek

i

en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-06 01:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så ser verkligheten ofta nog ut, för de ännu godtrognas skara.
2013-11-06

  Angel of love
Ljuvligt.
2013-11-06

    ej medlem längre
Magisk och vacker.
2013-11-06

  Knickedick
Gillar den i all sin enkelhet
2013-11-06

  queenia
.. så gnistrande
i sin pryd~nad.
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth