Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig ser jag ingenting.

Jag såg i dina tårar det oljiga regbågsskimret
nära såg jag mönstret av gyttret i din andedräkt
kände den fräna doften av vår ensamhet
utfläkt låg ditt hjärta i bröstets korg
men jag gjorde ingenting
Såg de brutna och trasiga vingarna
skar mig blödande på små glittrande skärvor
av din själ
Men jag gjorde ingenting


Såg...

Jag såg dig vittra sönder
Jag såg askflagor av dig spridas för vinden
Jag såg dig...lämna...mig

Med törne och sentråd sydde jag sen i
mina ögon
min näsa
min mun

För att spara minnet av dig
För att aldrig glömma

Utan dig ser jag ingenting....




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-06 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bilder i en korg - tejpstrimlor +
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo