Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksregn


pussar dina drömmar nu min lilla flicka,
möt mig i din kärlek,

ska kyssa dig varje morgon då vi åter ses, din doft,
kärleksfulla beröringar betyder allt,

ty livet väntar ej,
ta min hand och vandra med mitt hjärta,

in i sanningen om vår kärlek,
den är varm och talar ej med andra än dig,

såg dig gråta,

då du tog upp mitt hjärta ur smutsen,
tvättade av det och satte det på plats,

jag älskar dig för det,
dina sanningar är våra,

en ros av blod,
simpel längtan,

nu är kärleken stor
i

trasat hjärta
lever

vi
eviga

som rosor


kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 342 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-06 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert
2013-11-12

    ej medlem längre
Mycket vackert!!!
2013-11-07

  Nina.H
Den här föll jag pladask för.. jag kapitulerar.. det vackraste kärlekspoem jag läst! Bokmärker!!
2013-11-07

    ej medlem längre
Vacker
2013-11-07

  petter rost
Du märkliga poet! Och här levererar du en kärlekens Höga visa, så ömt, så nära, så innerligt. Din dikt doftar väldigt gott!
2013-11-06

    glasa VIP

i den här texten
finns en stark bro
en vacker
båge
när jag läste
kände jag mig
både upplyft
och buren

känslan av varm, trygg
och räddad

"såg dig gråta,

då du tog upp mitt hjärta ur smutsen,
tvättade av det och satte det på plats"

åååh, så underbart och verkligt








2013-11-06

  Lena Själsöga Keijser
så vackert

skeendet
ja det är vackert
2013-11-06

  queenia
ömsint, vackert... ----------@
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth