Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva av att läsa en text av aftonvännen. Att läsa en text är ibland som att först äta en isglass som smakar cola och strax därpå dricka en kopp hett.


Dagens aforism 20131107





Att läsa vad någon skrivit
kan och bör väl också vara litet
av att få ett slag i solar plexus
med finhandskarna på.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2014-04-03 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP