Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bearbetning av "Sanslöst förlorad" 2008


Amourens Magi

 

Du för mig upp
på passionens rytmiska parkett
Upp på fylliga vokablers
lackerade däck

I din själs omfamning
glider jag ljudlöst genom sfären
Renons på kontakt med jordmån
väcks de förglömda begären 

Du spinner upp mig
i piruetter av amour
i sanslös känslostämning
badar jag i lyrisk glamour

Blicken fylls
med källvattensklara tårar
Som ringlar sig på kinden
du mig fullståndigt bedårar

Mitt omslutande hölje
står i givakt
du förbinder min själ
med kärlek i natt

Mitt hjärta
pulserar av syrerikt blod
jag torkar mina tårar
och famnar dina ord




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-07 08:02



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Bara så ljuvlig
2013-11-08

  peter markurth
bra
2013-11-08

    ej medlem längre
ljuvligt härliga är dina ord
och en fröjd att läsa..
2013-11-07

  issac.a.m
Helt Underbart..
strålande diktat..
2013-11-07

  Lars Hedlin
Så fint du skriver!
2013-11-07

  queenia
högre höjder, magnifika höjder!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene