Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUST NU

 

ser jag 

de första snöflingorna

 

Så lätta 

och till synes så sorglösa

dansar de mot marken

 

De talar om för mej

att nu är 

Kung Bore på väg

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-07 15:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA är nog oundvikligt ...men den är sen i år..
2013-11-08

  M M Mannheim VIP
Ja vinterkängor och vinterdäck på!
2013-11-07

    Dan Myrbeck
Vilken härlig
välkomsthyllning till
Vinterns Monark!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP