Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Hon smekte mina tårar,
blickar färdas in i själen,

såg en tår blöda,
kärleken är sann,

sammanlänkade,

färdas med en saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-07 23:41



Bookmark and Share


  aol
ja kärleken går att såra men aldrig att radera,
2014-01-19

  Tess74
vackert
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth