Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata linjer VII


Nä, det kan inte vara mer otjusigt, ordet kvalitetstid. Smakar av, ingen får ha tråkigt skratt, kvävda av sitt måste och inte ha tid. På riktigt. Så är tråkigtid mycket rarare. Eller långsamtid. Eller bara tid. Den slags tid. När inget händer men allting är och man hinner se dinosaurierna dansa. Eller mikroberna fnissa. Eller den tid som bara finns i vardagsstegen. Dem vi tar genom höstlöv och regnstänk. Där vi pratar. Och du himlar med ögonen och säger. Maaamma. Det har du berättat fem gånger. Minst.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-08 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar vändningen mot slutet med Maaama, ger minnet av det nyss lästa en ny färg. Det långsamma, det barnögda, det medvetet naiva, sånt gillar jag!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP