Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte alltid så lätt att prata om så därför blev det denna text,inte för att jag har svårt för det men det kan ju vara en bra bearbetning att prata om den för alla kommer vi ju att hamna där nån gång


Svårt?

 

livet sköra sida
i korthet

 

färdas på
dess fina vingar

 

mot en frihet
på mjukhetens moln

 

där ingen smärta råder
frid och stillhet vid din själ

 

din famn
vilar i själsigt djup

 

mot en annan
värld

 

som vi inte vet
någonting om

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-08 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker text!
Kram
Z*
2013-11-09

    ej medlem längre
Bra!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP