Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken strömmar

Så var det den tiden,
då grimman ska
tas av.
Din sammetslena
andedräkt mot min
kind
Ögonblicken
strömmar...
I drömmen
I minnet
finns dagarna
kvar...




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-08 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
frigång och braveheart+
2014-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker vilsam böljande dikt!
2013-11-08

  Maiah VIP
vackert vilsam bild, mellan raderna anar jag saknad... bokmärker....
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo