Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi låg i

Ljuset
i mitt hjärta

du ler-ser
vet

din kropp, nära
älskar

mig, jag håller i
ditt

hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-08 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth