Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Trött vilar november sitt huvud

mot fallna löv

och brustna grenar

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-08 23:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta
är ett smycke
2013-11-09

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP