Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå människan nerskräpning av haven.

Våååååggor, Våååååggor, Våååååggor
Slååååår
mot strand.
Tröööööttaa, Tröööööttaa
på all nerskräpning,
Slååååår, Slååååår
stööötta
trööötta
Våååååggor
emot strand.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-03-12 12:51

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
Gott att läsa Olle!
In factum är att det
påminner lite om
"Ring klocka ring"
Hehehe!!!
Enkelt och precist!!!
Men visst världshaven
börjar bli trötta och vågorna
slår med tidens kraft!!!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson