Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne i smärta

Minns dina kloka vilda ögon

de ropade alltid vilset:

göm min smärta

se mig

smek min bekymrade panna

I de stunderna kunde du lyfta din starka, okontrollerade

vilsna hand och slå mig medvetslös

Du bad om ursäkt på knä

tog ett fast tag om min fläta

och berättade att du älskade mig.




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-09 22:33



Bookmark and Share


  Lärling
Starkt och berörande!
2013-11-11

  Lena Själsöga Keijser
du skriver bilden
djupberörande in

i exakthet
2013-11-10

    ej medlem längre
berörande..
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP