Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN

 

Ge mej en tanke

 

som orkar bära

 

över djup

 

och genom mörker

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-10 14:22



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En mycket talande bön
2013-11-11

  Alva Johnsson VIP

Låt en högre makt hålla Ditt ljus levande.
Och låt våra tankar värma Dej!
2013-11-11

  Teresia Ridell
Fin, enkel och fullt mänsklig bön.
2013-11-11

    ej medlem längre
ha ett ljus tänt, som på bilden, och låt syster aretmis visa hur sant och rätt den vägen är, iakttag lågans höjd....
2013-11-11

    ej medlem längre
<3

ett gott råd ;

rikta din uppmärksamhet, dit hecate visar dig, använd pendeln, och fråga i tarotkorten, och se över de sju gamarnas strid i astrologins sfär.

men helst bedj till Jesus, han visar densamme väg att vandra, ty han har förberett vägen för dig och ditt folk, till frälsningen <3
2013-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fin bön...ljusa tankar bär...
2013-11-11

    Dan Myrbeck
Hoppas du får den
positiv tanke du
behöver!
2013-11-11

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-11-11

    ej medlem längre
jättefint skriver du om din önskan som jag hoppas går i uppfyllelse..
2013-11-11

  ULJO
VACKER ÖNSKAN

2013-11-10

  Eva Helene VIP
Tar denna till mig, tack!
2013-11-10

  Linda CH VIP
Vilken fin önskan!
2013-11-10

  Bibbi VIP
Amen!
2013-11-10

  aol
ger dej en kram full av ljus som bär dej
en bit under himmlen,
2013-11-10

  Rozsi.kovacs

Vackert fint mantra att ta till sig
2013-11-10

  Carina Bendix
Mycket vacker bön. :)
2013-11-10

    ej medlem längre
Var dag!!
2013-11-10

  Mona Nordkvist VIP
Fin bön.
Mina tankar till dig Maj-Lis.
Kram
2013-11-10

  Heikki Hellman
Din bön är så rimlig att den besanns. Du har kopplat ett skönt foto till texten!
2013-11-10

  M M Mannheim VIP
Jag sänder dig så många tankar jag som medmänniska kan ge dig. Hoppas de hjälper dig genom ditt mörker.
2013-11-10

    ej medlem längre
I mörka dalar är det svårt att hålla modet uppe.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP