Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/circulum.....


den * KYREANSKA * Årskalendern





























Januari - - - - - Spegelns Månad


Februari - - - - Prövningens Månad


Mars - - - - - - Smärtans Månad


April - - - - - - - Hoppets Månad


Maj - - - - - - - - Blomningens Månad


Juni - - - - - - - - Överflödets Månad


Juli - - - - - - - - Vilans Månad


Augusti - - - - - Sanningens Månad


September - - Tecknens Månad


Oktober - - - - Skiftningarnas Månad


November - - - Melankolins Månad


December - - - Hjärtats Månad



~~~~~~~~~~~~~~~~


På Kalendervännernas ÅrsKongress i LAUSANNE nyligen

mötte jag många andra spännande

alternativ; lika många

som deltagarantalet.


Viva Circulum!

Viva!




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-11 04:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2013-11-15

  bittemi VIP
Gillar starkt din kalender!
2013-11-13

  Teresia Ridell
Väldigt fint !
Ja snårig och känslig som jag så känns det som jag är född i rätt månad enligt din kalender;)
2013-11-11

    ej medlem längre
Talande namn på varje månad... och att vi nu är inne i november känns om man ser ut genom fönstret
2013-11-11

  Stefan Albrektsson
What goes around, comes around.
2013-11-11

  Yrre VIP
Å, vilken härlig kalender!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden