Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesaga

När
jag sen höll den lilla ödlan i min hand
kunde jag inte längre hålla mig för skratt
Diamanterna i spindelns väv
var borta men
eftersom
hjärtat i ditt fågelbröst
var av guld
så skulle vi klara oss ändå
Över ängen låg dimman
och mellan ängsdunen
dansade
älvorna
Vi klädde oss i den
gråflikiga laven
Du tog mitt klingande
skratt
och
bar det på dina
vingar över sjöns
blanka vatten
Försiktigt svepte du in
sorgen i
skrattet och tillsammans
lyfte ni sen över
de dödas rike...





Prosa (Fabel/Saga) av Kozo
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-13 16:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker trolsk känsla i din fina text!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo