Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN

Varför valde du längtan

att bo i mitt bröst

var de bara en slumpens boning

Det är så tungt att bära

det är så tungt att höra

den rösten som viskar

längtar längtar

Och du säjer ej min längtan

vad det är som du tillhör

är de sommar är det kärlek

eller vad

men så länge som vi vet

må du bo i mitt bröst

O du min längtan

gör mej under stundom glad

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-11 17:32



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Fin text om längtan. Känns igen.
2013-11-13

  anathema VIP
Vackert och vemodsfylld. Applåderar igenkännande.
2013-11-12

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-11-12

  Carina Bendix
Sorgligt med ett vackert slut.
2013-11-11

  Armo

Otroligt fint skrivet, om än sorgligt. Önskar dig en fin kväll
2013-11-11

  aol
så så vackert skaldat min fina poetvän,
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP