Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Din kärlek
lever

i

min själ

evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-11 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert som en stjärnas ljus.
2013-11-18

  Angel of love
Vackert kärleksfullt.
2013-11-11

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth