Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvillingsjälar...


Du är....


Du var alltid omkring mig.
Fanns för mig
uppfyllde mig

fick mig att leva
andades samma luft
och delade min meningar
och inte minst..... mitt liv




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-11 20:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert...
2013-11-20

  ~LillMarlene Landen~
vacker!
2013-11-12

    leelee
Det man alltid söker...
2013-11-12

    ej medlem längre
Som när två halva hjärtan blir till ett.. som när ett plus ett blir tre
2013-11-11

  Angela Bohlin VIP
Soulmates...
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~