Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

När mina vingspetsar är sargade

lyfter jag min egen smärta

och

flyger blödande




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-11 21:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stark
berörande
är bilden

samtidigt
ser jag dig lyfta smärtan
ur smärtan
2013-11-12

  Ulf D VIP
Som om vägen genom luften färgas röd är smärtan osynlig efter regn, kanske är det så att smärtan vindas efter en tid och blir en fri fågel. Återigen en stark visuell text.
2013-11-11

  Stefan Höglund
Konsrnärligt sorgsen
2013-11-11

  Teresia Ridell
Sorgset men ändå vackert !
2013-11-11

    ej medlem längre
griper tag!
2013-11-11

  Lärling
Dina rader känns i kroppen.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP