Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ett stänk av vemod

En stänk av vemod sveper fram genom min själ

Ett vemod av känslor bor i min kropp

Stannar till vid mitt hjärta

Syns i mina ögon, bränner till i min själ

Men ett stänk av vemod kan inte släcka ett ljus

Så länge det finns en strimma av hopp, om än aldrig så tunn

Så finns den i min själ




Fri vers av Lars G Wilson
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-11-12 14:59



Bookmark and Share


  b.c.
"ett stänk av vemod kan inte släcka ett ljus" fint
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars G Wilson
Lars G Wilson