Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det bara...

Så är det bara
säger som det är.
Jag älskar dig
så lätt det är att uttala.
Väger tungt som guld
och är alldeles sant.
Lika sant är att du älskar mig
tänk att vi kunde hitta lyckan tillsammans.
För nog är det något alldeles speciellt
att vara där vi helst vill vara-vid varandras sida.
Att hela tiden vilja nudda sin kärestas hand
och längta och vänta tills vi åter möts igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-12 19:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt :)
2013-11-18

  Nina.H
Det är underbart med kärleken! Fin poesi!
2013-11-13

  Lars Hedlin
Härligt och bra!
2013-11-13

  anits VIP
Så vackert om kärlek.
2013-11-12

  Lena Själsöga Keijser
glimmande skönhet
närhetstindran
2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga, kärleksfulla rader...så mysigt...
2013-11-12

    ej medlem längre
kärlek - härligt och grattis..
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP