Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Jag har vattnat blommorna.

Jag har strukit dina skjortor,
lagt rena strumpor i din garderob.

Jag har städat lägenheten,
ej som jag brukat låtit disken stå.

Jag har fyllt frysen
med färdiglagad mat.

Bara så du vet.

Någon ropar.
Jag måste gå den väg
som öppnats för mig nu ...




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 09:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Viktigt att välja sin egen väg, vilket
du får fram på ett bra sätt i denna dikt.
Den har dessutom bra rytm.
2013-11-13

    ej medlem längre
Det är viktigt att gå sin egen väg. Fint skrivet!

Mina ord till dig:

"Jag har alltid
gått min egen väg
livet har format mig
jag är den
jag
är"

© Ann Åhsberg



2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP