Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som av flödesvatten buren...


Disparata linjer VIII



ser du kamrat? 

hur världen formas
född hur stjärnors klagan
hur människan ställs ensam
ensam mellan dagar

så svårt det är att vara
mellan melodiers skarpa smärta
så svårt det är att färdas
mellan livets svarta lagar

men se kamrat

hur värld och människa trots detta lutar lika
ty så konstigt ... är ju allting konstruerat


 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-13 14:08



Bookmark and Share


  agneta pichler
Briljant skrivet
2013-11-13

  Minkki VIP
en pärla
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP