Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frieri

Jag vill att du och jag blir vi,
så säg ja till mitt frieri:

Jag vill bli ett
med dig Nuet!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 821 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-20 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett är redan ni,
lever ihop så tätt
som i en duett
ni rockar fett.
Bättre kan det inte bli.


2013-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Att fria på rim...kul...
2013-11-23

  Carina Bendix
Fint skrivet! :)
2013-11-20

  Maj-Lis VIP
Nuet...är redan din/ditt
2013-11-20

  Maria Sundelin VIP
Vilket roligt frieri
2013-11-20

    ej medlem längre
Ha ha..så bra skrivet, kort och gott:)
2013-11-20

  Tess74
Hihi sweet. Hoppas denna någon säger ja
2013-11-20

  Angela Bohlin VIP
Härliga rader.... Hoppas att du får ett glatt gensvar!
2013-11-20

  Angel of love
Håller tummarna på ett ja :))
2013-11-20

  Lars Hedlin
Låter härligt varmt ;) Hoppas du får ett glädje besked min vän! ;)
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck