Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja just du som får mitt hjärta att smälta

som i en gränslös era
vandrar känslorna fritt
i själens inre


om dig
ja just du som får mitt
hjärta att smälta


under kärleks
längtan


så låt dina känslor
smeka fritt i mina vener

 

och där är du
förevigt

min


bland älskade rader
som får mig att

sucka




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-14 16:27



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vackert
2013-11-16

  issac.a.m
Helt underbart
2013-11-14

    ej medlem längre
;) Fint prinscess
2013-11-14

    ej medlem längre
Så vackert du diktat här!
2013-11-14

    Max Poisé
Vackra rader! Absolut. En skön och behaglig stämning skapar du!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP