Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermåne.

Månen otydlig i konturerna
lyser med vitaktigt sken.
Nuddar grantopparna
vackert vitprickiga.
Trivs på kvällshimlen
som sakta börjar bli mörkblåsvart.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-14 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så fint!
2013-11-20

  Anya VIP
Färgrikt och starkt för sinnet. Vackert målar du här.
2013-11-19

  Ninananonia VIP
Så fint du skriver....
2013-11-18

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-11-15

  Nina.H
Så fint.. tycker om de vitprickiga grantopparna.. lysande beskrivning!
2013-11-15

  anits VIP
Vacker och stämningsfullt.
2013-11-14

    ej medlem längre
snygg beskrivet av just nu..
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så där mysigt mystiskt som det ska vara...
2013-11-14

  KYREUS of Sweden
fin stämningsbild.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP