Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt enda brev till dig

Jag skriver inte som andra...

Kommer inte nämna all min kärlek,
alla dagar jag suttit ensam och väntat
på att du skulle komma in till mitt liv.

Kommer inte att skriva om stunderna
som lät världar explodera framför våra ögon.
Inte yppa något om de kvällar jag längtat
sönder mina celler och känt hur världen krymper
när du inte finns vid min sida.

Av allt vatten som livets byggstenar samlar på,
av allt syre som samlas i mina lungor
och av all jord som föder våra kroppar
är du det enda element som äger rätten till mitt liv.

Kommer inte skriva att du är min livbåt, min enda
sanna själsvän som befriar mig från ensamheten och
ger mening åt sanning, uppoffrande och helheten.

Hur du kan flytta månljus till mina skuggor
och får luften att vibrera varje morgon då
jag vaknar bredvid dig.

Detta är mitt enda brev till dig,
min enda sanning i livstunnelns eviga genomfart.

Det är så enkelt att skriva till dig,
att du formar min tanke till ljus och mening,
att du får min förorenade värld att andas med livskraft.

Jag skriver bara, att jag älskar dig.

Allt annat kommer jag att visa,
när du kommer hem igen.




Prosa av Max Poisé
Läst 688 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-14 18:02



Bookmark and Share


  chrissie
<3 <3 <3
2013-11-18

  Teresia Ridell
Väldigt vackert. Gillar så känslan du sakta bäddar in och du ger den ett synnerligen tryggt och vackert avslut.
2013-11-15

  Rozsi.kovacs

Så ljuvligt skriftat
2013-11-14

  Emme VIP
Kommer inte på något annat att skriva än...
Heeeelt underbar poesi...
2013-11-14

  Åse Tropp VIP
Som en vacker gryning i total förvissning dessutom andas texten harmoni.
2013-11-14

  issac.a.m
Vackert skrivet...
2013-11-14

    ej medlem längre
vackert vackert..
2013-11-14

  dalida_bl
med stil : )
2013-11-14

  Angel of love
Så underbart vackert.
2013-11-14

    ej medlem längre
Helt underbar!
2013-11-14

  prinscess VIP
denna var så vacker
det här kallar jag för äkta kärlek
helt underbart skrivet
mycket bra
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé