Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En läxa

Kärlek var det värsta du gav mig.
Hatet var det bästa du har känt för mig.
Kärlek gör ondare än hat. Det lärde jag mig utav dig.




Övriga genrer av Bundy
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-14 21:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bundy
Bundy