Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft finns inte

Luft finns inte
Finns luft?
Din klocka lycka
Dina hjul snurrar
Du snurrar
Ut i oändligheten
Föd inte din vrede
Ät den!
sade de
Men vad vet de om svarta nätter och fall
Bifall
Återfall
Överfall
Fritt Fall
Rakt ner
Har de någonsin stått i duschen
och trott att de ska drunkna?
Har de någonsin andats och trott att de ska kvävas för att de inte känt någon luft?
Luft finns inte
Finns luft?




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-15 02:33



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Starkt.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP