Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRYS MIG


FRYS MIG
Väck mig när det är över
Tina mig över en eld
Och låt min kropp få liv igen
Så att den kan blåsa liv i själen




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-15 02:36



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Åh tack ULJO!
2013-11-15

  ULJO
Synnerligen fin poesi detta
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP