Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

Försök distrahera mig

med din dominanta hand om min viljestarka nacke

Var flög din blick

stukade du foten

varför vibrerar din stämma

och skakar din hand?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-15 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skapat!
2013-11-19

  Lena Själsöga Keijser
det vilket i förstone kommer till mig
är lögnens avklädande... hur lögnen avslöjar sig... samtidigt kan jag se våld
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP