Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelargonior

pelargonior på fönsterbrädan
och kärleken till livet

kärlek
och logik

kvar fanns starka känslor

och ett hänsynslöst uppsåt
att älska

bakom kärleken
doldes det oresonliga

hatet

i fönstren blommade pelargonior




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-15 22:12



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Tryggheten i det invanda mönstren
2013-11-22

  queenia
starka känslor mitt bland blomster.
tack. ----@
2013-11-17

  Federico Romano
Vacker Bild.. varför hata, det dödar dig själv mer en förmålet, men inget är logiskt i kärleken..
2013-11-16

  Jan Widströmer VIP
Funderar på vad bilden av Leda och svanen har med texten att göra. Och med pelargonierna i fönstret. Texten annars stark i sin antydan om ett drama.
2013-11-16

    ej medlem längre
pelargoner är som pelarhelgon ibland tron på den heliga kärleken som vissnar
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP